”Jag kan också kavla upp ärmarna i rosa och glitter”

IMG_2608

Idag har jag gått runt och känt mig riktigt power i kort rosa puffklänning, glittrande hjärtan och rosiga kinder.

output_am8WEl

Och så har jag dansat till Beyoncé hela dagen.

IMG_2634

Hur har er dag varit? 

Förlåt för min frånvaro, men dagen har varit hektisk. Vaknade med söndagsfeeling i kroppen, men jag tog mig ändå till jobbet och gjorde en kanonförmiddag och sedan har dagen bara flugit förbi. Jag hamnade faktiskt i en situation där jag satt i samma rum som fyra män och en uttalar sig med orden ”en man som kavlar upp ärmarna och ser till att saker händer”. Då sa jag ifrån. Jag brukar vara dålig i sådana situationer då jag oftast inte tar något personligt, men just idag kände jag att det var den mest olämpliga kommentaren som kunde komma ur en mans mun. Jag menar… Jag kavlar ju dagligen upp mina ärmar och det blir banne mig alltid mycket gjort.

Jaja…. Jag vet att många kommentarer kan bli fel och att de inte alltid menas, men ibland får man fan passa tungan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!