Hello from Kungsholmen!

IMG_6771

Live från ett stökigt sjukhem. I morse när jag vaknade kände jag mig inte alls bra (behöver inte gå in på detaljer) så jag valde att sitta hemma och jobba i mjukis och skön-tishan. Att mitt jobb är så ta-med-vänligt tycker jag är förbannat bra, och speciellt en dag som denna då det är en hel del som måste bli gjort. Att man kan sitta hemma och lägga bud på fina lägenheter är också bra. Hihi! Nu vill jag verkligen köpa så att jag slipper tjata om det här med budgviningar på bloggen och istället kunna uppdatera er med massa härlig inredningsinspiration.

Ikväll är jag bjuden hem till Gabbi som styrt upp en superfest till födelsedagskalas. Just nu är den aktiviteten tyvärr ett BIG no no för mig. Håller tummarna för att jag mår bättre om några timmar!

Soon –> Hur jag jobbar selfies.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!