Tema: Selfies

Så här kan det se ut när jag försöker ta den perfekta selfien. Eller jag brukar i för sig inte springa runt i magkort t-shirt och svarta mjukisar, men idag har jag varit hemma i sjukdom och kände att jag verkligen ville ta en bild på min grymma tisha jag fick av Nelly här om dagen. Pinsam tjej eller cool tjej?

Jag började lura på det här med selfies och sociala medier idag…. Vad tycker ni? Är det någon av er som tycker att det är löjligt med människor som tar selfies? Eller att det är pinsamt, men egentligen vill ni ta en? Att det är supernice eller bara ingeting?

IMG_2797

Jag tycker själv att människor är svinballa när de bara ställer sig mitt på stan och trycker av en selfie. Eller hundra. Jag är faktiskt lite blyg där… När jag gick på Berghs var det inga problem för då var jag en student och kunde vara lite lajban. Jag är ju självsäker och tror väldigt mycket på mig själv, men ibland larvar jag mig och oroar mig för att jag ska tas oseriös med en selfie kopplat till mitt yrke.

IMG_3298

P1030325

Varför? Är det inte helt fantastiskt  att man älskar att se sig själv och att man vill göra sig fin för sin omgivning? Är det inte ballt att man inte bryr sig om vad andra tycker? För vem blir inte glad och peppad av en fin bild på sig själv? Ändå hör jag så många prata skit om detta dagligen. Suck… Jag ska fasen bli bättre.

Mer selfies för mig! 

IMG_6777 (1)

Till slut fick jag till pekfingret. Känner du för lite #GIRLBOSS? HÄR kan ni köpa tishan! 

IMG_6794

Den blev väl inte så perfekt som jag hade tänkt mig. Kanske borde ursäkta mig och skriva: #Nomakup ?  Nej vet ni vad, jag struntar i det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!