Lördagsoutfit.

IMG_2859

IMG_2861

IMG_2864

IMG_2867

Så här har jag sett ut denna underbara lördag! När bilderna togs var jag galet trött och varm efter att jag snackat på Centerstudenters ledarskapskurs. Tur att jag tog det strategiska beslutet om att klä mig i en svart outfit, för herre så varmt det var i Centerpartiets lokaler. Nu är det lördagkväll och min bästa vän Malin har precis kommit hit för att käka middag. Mangosalsan står redan i kylen, nu dricker vin och Johan står och gör en salsa verde och doppar torsken i panko. Mums!

Vad gör ni ikväll? Mello kanske?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Galet snygg som alltid! Skönt att du är frisk igen!

    Ida 2016-03-12 20:20:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!