Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vegetarisk mello?

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Ikväll är det lugna puckar och Mello-mys som står på schemat, och då är ju maten viktig. Jag känner för något vegetariskt och när jag tog en kik i mitt Pinterest-album ”Måste laga” hittade jag detta: Falafel-sliders med tabbouleh (my fav!) och tahinisås. Hur gott låter inte det? Allt jag älskar i en liten söt burgare.

Nu ska jag sätta på mig något vettigt och ta mig ut i det fina vädret. Jag börjar med träning, tar sedan en runda på stan och efter det går jag till Gamla stan och snackar inför massa coola tjejer som är på ledarskapskurs. Cool!

Vi hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind