Vegetarisk mello?

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Ikväll är det lugna puckar och Mello-mys som står på schemat, och då är ju maten viktig. Jag känner för något vegetariskt och när jag tog en kik i mitt Pinterest-album ”Måste laga” hittade jag detta: Falafel-sliders med tabbouleh (my fav!) och tahinisås. Hur gott låter inte det? Allt jag älskar i en liten söt burgare.

Nu ska jag sätta på mig något vettigt och ta mig ut i det fina vädret. Jag börjar med träning, tar sedan en runda på stan och efter det går jag till Gamla stan och snackar inför massa coola tjejer som är på ledarskapskurs. Cool!

Vi hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!