Från megapepp till äckeldepp.

IMG_6857

Jag idag innan jag blev deppig. 

Den här dagen har bjudit på alla typer av känslor. Jag gick från att vara världens mest lyckliga tjej till att bli Stockholms deppigaste person. Jag har gått runt Djurgården med mina favoriter, unnat mig härlig shopping, pussat på min kille och….. förlorat årets mest viktiga budgivning. Jag är ledsen, sjukt deppig och orkar inte mycket mer än att käka goda saker just nu. Goda saker dämpar sorgen och Johan är inne på samma spår.

Måste tillägga: Förlåt för dålig bloggning senaste veckan hörrni! Det har varit väldigt mycket jobb och jag misstänker att nästa vecka kommer att bli likadan. Men jag ska ändå försöka hålla uppe kvalitén här!

Nu ska jag gossa ned mig under täcket. Hoppas att ni har haft en härlig dag <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Enda sedan jag läste artikeln om dig och din resa har du varit en stor inspirationskälla. Jag hamnade själv där och varje ord du sa och känsla du beskrev stämde så väl överens med mig och min kamp. Jag läser din blogg varje dag och konstigt nog (eftersom jag inte känner dig) är jag stolt över dig, ditt mod och den framgång du har nått. Någon gång hoppas jag få träffa dig över en kaffe eller glas vin. Om du har vägarna förbi Göteborg någon dag får du mer än gärna höra av dig!

    Kram Mikaela

    Miki 2016-03-14 20:01:30 http://nouw.com/mikisnilsson
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!