Årets första utelunch – HURRA!

 

Okej… Hur härlig har den här dagen varit? Jag känner mig äntligen som en människa igen.

IMG_6937

Dagens lunch intogs såklart utomhus tillsammans med Mallan och Johan.

IMG_6938

 Och självfallet blev det en take away från mitt favoritställe Matdistriktet. Hurra hurra hurra! Årets första utelunch är värd att hurra för.

IMG_6943

Förra veckan var ett kaos vilket jag tror speglade sig här i bloggen. Jag hann varken träna, pussa på min pojkvän, umgås med mina vänner eller allt sådant som är viktigt för att känna sig lycklig och levande. Jag hann inte med mig själv. Den här veckan är nästan totalt motsatt, vilket glädjer mig då jag trodde att den skulle se likadan ut. Jag andas, pussas, myser och njuter av varje dag. Underbart! Det enda jag har missat på grund av jobb var morgonens träning på Kampsportslabbet…. *gråter*

Nu ska jag laga mat och det blir en sallad med något av allt gott jag i fick i en påse från JUNG. Stort tack för den <3 Vi hörs lite senare. Ni ska få se lite fler bilder på lägenheter och höra mina tankar kring inredning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Kul att ha hittat ”hem” till dig! Tror din blogg kommer bli en ny favorit 🙂

    Julia 2016-03-17 11:00:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!