Bloggbud = Bloggmiddag

 

I augusti när jag började att blogga tyckte jag att alla bud jag fick hem var livet. Men sedan bloggen tog fart (Åh jag tycker att det är så kul!!) får jag ju som väntat en jäkla massa mer bud hemskickade, dock blir de inte lika intressanta längre. Vissa byråer borde anställa minst en bloggexpert med lite känsla för relevans.

IMG_2965

Men jag som gillar mat och vill äta mer vegetariskt älskar verkligen att komma hem till en trälåda fylld med veggomat från Tzay.

IMG_2966

Och igår när jag fick en stor väska fylld med massa goa grejer från ICA blev jag också en så här glad tjej.

IMG_3042

Så tack vare det står vi nu här och steker oss en riktig bloggmiddag. Johan jublar!

Vad äter ni ikväll? Förresten! Ge mig alla era bästa veggotips tack!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Denna gryta!! http://flora.metromode.se/2016/02/29/livets-godaste-gryta-med-sotpotatis-aubergine-kokosmjolk-och-jordnotssmor-kokosris/

  Nina 2016-03-20 12:20:04
  Svara
 • Slanta sötpotatis, koka mjuk, mosa (halvmosa) med gaffel tillsammans med fetaost o valfria kryddor, lägg i ett litet tortillabröd som du stekt snabbt på hög värme i kokosolja, på med fint, finhackad salsa = koriander, silverlök+ tomat. Ät opp!
  Ps, sötpotatis+fetablandningen funkar till typ allt.
  Hej!

  Frida 2016-03-18 10:14:18
  Svara
 • Denna lasagne med getost mangold och citron! Brukar även ha med lite spenat och rivna morrötter för att göra den matigare 🙂 och massor med parmesan på!

  http://www.icakuriren.se/recept/getostlasagne-med-mangold-och-citron

  Erika 2016-03-18 08:21:13
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Men alltså. Jag dör så gott det låter!! Älskar getost, citron och mangold. Next week ser du mig stå och laga denna 🙂

   henrietta 2016-03-18 09:04:53
   Svara
 • Mitt bästa vegotips är ganska tråkigt men bra; att alltid ha hemma frysta vegetariska biffar, det finns alla möjliga varianter i frysdisken på både ICA och Coop. Då faller man inte tillbaka på kött direkt man inte har tid eller ork att slänga ihop något fancy. Bara att äta sallad, pasta eller grönsaker till!

  lisa 2016-03-17 22:26:52
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Okej. Ett tips helt i min smak! Jag som inte är bra på vegetariskt måste göra det lätt för mig själv i början innan jag hittar knixen 🙂 Tack för tips!!

   henrietta 2016-03-18 09:06:15
   Svara
 • Okej, kanske kan låta tråkigt men såhär är det: halloumi stroganoff = livet. Min nya favvorätt, äter helst varje dag!

  Ida 2016-03-17 21:36:22
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Alltså NEJ! Så gott det lät. Ska testa dirr och lovar att visa resultat 🙂 Puss och kram!

   henrietta 2016-03-18 07:32:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!