Min klänning tog en sväng till Dubai.

DSC_2611 copy2DSC_2591 copyDSC_2564 copyDSC_2641 copy

Den här klänningen är min och då kan man ju undra vad det har varit och gjort i värmen? Jo.. Jag klickade hem ett gäng snygga fodral från Rebecca Stella förra veckan och min fotograf fick syn på dem och tyckte precis som mig att den här biega var fantastisk, så den fick hänga med henne till Dubai. Här hittar ni den och sjukt mycket annat fint. Speciellt fodralklänningarna!

Hon såg såklart till att den hamnade på schyssta bilder och de fick mig att längta ännu mer till värme och bara ben. Den här feta bikinin kommer också att bli en favorit i sommar.

Foto/modell: Stella Cocozza / Jeanna Peebo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Lovely dress.

    Stan Jordis von Lohausen 2016-11-29 13:39:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!