Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Påskharen kom tidigt i år!

IMG_3082

Tror ni jag blev världens mest lyckliga tjej när mamma hare och hennes små ungar kom inflygandes på kontoret i eftermiddags?

IMG_3083

Svar ja.

IMG_3070

De som känner mig väl (eller följer mig på Snapchat) vet att jag älskar choklad, och speciellt Lindts. Så den här korgen kan lixom inte bli bättre! Har saknat att ha Lindts choklad i överflöd sedan jag åt upp alla lindor-kulor jag fick i julas.

IMG_3085

Puss på min gulliga lilla hare som kom lite tidigare än tänkt bara för att jag ska packa väskan och dra till Palma. Gulle den!

IMG_3093

 Tack Lindt för att ni låter mig leka påsk innan jag flyger iväg. Nu ropar Johan ”Göm den där jäkla haren innan jag fått syn på den!” 

Vad gör ni? Jag tänkte strax slå igen datorn och påbörja fredagsmyset. Let´s Dance rullar på Tvn och godiset, ja det är ju redan löst! I morgon är det lördag och den dagen blev plötsligt mer späckad än tänkt. Typiskt mig att boka in 100 grejer på en gång utan att ta en check i almanackan. Det blir: Städa lägenheten, träna, vinlunch med tjejgänget, fika med en saknad vän och så på kvällen blir det go-middag! Inga klackar i taket för mig inte.

Ha en underbar kväll så ses vi imorgon. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind