Lördag. Hej hej!

IMG_2980IMG_2981 IMG_2984 IMG_2985 IMG_2986 IMG_2987

Morgonens mindre charmiga outfit-bild.

IMG_3126

Och dagens mer charmiga sällskap.

Hemma efter en social och mysig lördag på stan! Jag har myst runt med min fina vän Andrea och efter det mötte jag upp bästa Annelie som är en gammal vän sedan Berghs School of Communications. Mer om helgen i detalj på måndag, men det vet ni väl redan?

Nu ligger jag i soffan på det mest mysiga sätt som går och jobbar undan lite som ska göras nästa vecka när jag är utomlands. Den här designersoffan jag ligger i tycker Johan är en hit medan jag tycker att det är den mest omysiga soffan ever. Det är en sådan där typisk ungkarlssoffa för den som aldrig äter eller hänger hemma. Den följer inte med till Skeppargatan!

Jaja.. Nu ska jag piffa upp jobbandet med att smeta in mitt ansikte i en dyr ansiktsmask och för en gångs skull vara go mot min hy. Kommer att vara mer än redo för ett helvete till PT-pass med världens bästa Fannie RedmanKampsportslabbet i morgon bitti. Ni har väl inte missat hennes blogg?

Jaja.. God natt gullisar, vi hörs i morgon!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!