Gissa vad det blir för söndagsmiddag här hemma hos familjen Fromholtz / Rogebrant?

IMG_3283

Persilja, citron, chili, olivolja, vitlök, tomat, kikärtor…?

IMG_3311

Nu ska bara kycklingen in och gotta till sig i ugnen innan vi får äta.

IMG_3313

Jag skulle kunna äta libanesiskt varje dag och det är inte en överdrift.

Jag har haft en underbar söndag, även om jag inte gjort värst mycket. Kampsportslabbet och så fika efter fika. Nu ligger Johan helt utpumpad på soffan och jag sitter och gör ´ Min helg på bild ´och längtar efter att maten ska bli klar. Eller näääe… Jag längtar nog mer till att det blir måndagsmorgon och vi flyger iväg till Palma. Det ska bli så kul att äntligen få visa mitt och familjens ställe för Johan.

Vi hörs i morgon innan jag lyfter. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du får gärna dela med dig av receptet såg ju sååå gott ut 😀 smaklig måltid!

    evelin 2016-03-20 21:10:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!