Live update från flygplanet!

Bild 2016-03-21 kl. 07.32 #3

Hur soft var inte detta då?

Bild 2016-03-21 kl. 07.34

Här sitter jag och Snapchattar, gillar bilder på Instagram och jobbar. Hade helt glömt att Norwegian bjussar på Wi-Fi och blev så lycklig när jag kom på det.

Bild 2016-03-21 kl. 07.31 #2

Hade verkligen inget vettigt att säga mer än att vi lever och att jag sitter på ett norskt flygplan.

Tips till er som vill följa mig i Palma!
Lägg till mig på både Snapchat @hfromholtz och Instagram @henrietta.fromholtz. Älskar att prata med er och speciellt när ni skickar personliga snaps. Mer mer mer!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hittade din blogg för någon vecka sen och älskar den. Blir så inspirerad. Lägenheten ni köpt ör ju helt galet fin, dröm dröm dröm. Ser fram emot att följa flytten och allt. Bor på Kungsholmen och testade förövrigt Maxos i veckan, helvete vad gott!

  Ett önskemål som jag skulle vilja att du tog upp i bloggen är tankar om privatekonomi. Vad spenderar du mest pengar på, vad sparar du in på ibland, hur du ser på sparande, tips, mål osv? Och input om karriär kopplat till ekonomi, förhandla osv. Har förövrigt blivit inspirerad av din karriär och börjat kolla upp personer att kontakta på linkedin som arbetar med positioner jag vill ha i framtiden 🙂

  Cissi 2016-03-21 11:56:34
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cecilia! Fan vad glad jag blev nu. Tack tack tack för alla dina ord. Gör mig så pepp på att blogga!

   Åh, kul att du nämner det! Det är flera som gjort innan. Då ska jag fixa det 🙂 Jag blir oerhört smickrad att jag kunnat inspirera dig. Värmer i hela hjärtat! Lovar att återkomma inom kort med detta tema 🙂 Puss och Kram

   henrietta 2016-03-22 17:17:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!