Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Live update från flygplanet!

Bild 2016-03-21 kl. 07.32 #3

Hur soft var inte detta då?

Bild 2016-03-21 kl. 07.34

Här sitter jag och Snapchattar, gillar bilder på Instagram och jobbar. Hade helt glömt att Norwegian bjussar på Wi-Fi och blev så lycklig när jag kom på det.

Bild 2016-03-21 kl. 07.31 #2

Hade verkligen inget vettigt att säga mer än att vi lever och att jag sitter på ett norskt flygplan.

Tips till er som vill följa mig i Palma!
Lägg till mig på både Snapchat @hfromholtz och Instagram @henrietta.fromholtz. Älskar att prata med er och speciellt när ni skickar personliga snaps. Mer mer mer!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hittade din blogg för någon vecka sen och älskar den. Blir så inspirerad. Lägenheten ni köpt ör ju helt galet fin, dröm dröm dröm. Ser fram emot att följa flytten och allt. Bor på Kungsholmen och testade förövrigt Maxos i veckan, helvete vad gott!

  Ett önskemål som jag skulle vilja att du tog upp i bloggen är tankar om privatekonomi. Vad spenderar du mest pengar på, vad sparar du in på ibland, hur du ser på sparande, tips, mål osv? Och input om karriär kopplat till ekonomi, förhandla osv. Har förövrigt blivit inspirerad av din karriär och börjat kolla upp personer att kontakta på linkedin som arbetar med positioner jag vill ha i framtiden 🙂

  Cissi 2016-03-21 11:56:34
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cecilia! Fan vad glad jag blev nu. Tack tack tack för alla dina ord. Gör mig så pepp på att blogga!

   Åh, kul att du nämner det! Det är flera som gjort innan. Då ska jag fixa det 🙂 Jag blir oerhört smickrad att jag kunnat inspirera dig. Värmer i hela hjärtat! Lovar att återkomma inom kort med detta tema 🙂 Puss och Kram

   henrietta 2016-03-22 17:17:04
   Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind