Påskharen, grönsaksjuicer och en pojkvqqänsdate på Kampsportslabbet!

IMG_3055

Min helg-feeling kom redan runt 12-tiden tack vare en superlunch på Matdistriktet med min kollega aka närmsta vän Caroline. Vi käkade fisk följt av en toscakaka och kaffe. Gott!

IMG_3082

Min feeling växte sig bara starkare när jag kom tillbaka till kontoret, för då kom Lindt-haren inflygandes.

IMG_3088

Puss puss!

IMG_3093

När dagen var slut packade jag ned haren igen och tog med mig hela paketet ut på stan? Tänkte inte på att jag bara kunde packa ned chokladen i väskan och lämna ballongen kvar. Kollegorna fällde såklart en tår när jag valde att inte dela med mig. Hihi! Det skulle aldrig en Lindt-älskare som mig göra.

IMG_3097

På stan väntade en härligare fredagsaw med bland annat min vän Caroline, igen. Lunch och AW – snacka om kompislyx!

IMG_3105

Och så var Louise hemma från London igen. Succé! Dags att flytta hem till Stockholm snart tycker vi här hemma.

IMG_3108

 Jag, Gabbi och Lollo i ett suddigare format <3

När jag efter ett par timmars kackel höll på att frysa ihjäl hoppade jag in i en Uber som tog mig hem till fredagsmyset.

IMG_0702

Och fredagsmyset bjöd mig bland annat på det här, men också en tallrik med soppa. Snark eller typ bara asskönt!

IMG_3172

Lördagen kickade jag igång med en promenad ned till Juiceverket..

IMG_7014

.. där jag mötte upp min kära vän Andrea.

IMG_3125

Hon var som vanligt döläcker och fylld av energi. Två saker jag gillar. Dör för både hennes knallröda päls och grisrosa polaroidkamera.

IMG_7006

Ville såklart fota den och då såg det ut så här. Killarna i baren hjälpte mig genom att bjuda på en ingefära-shot till bilden. Tack för det! Snacka om att ha känsla för sina gäster ; )

IMG_3141

Och så här blev den. Gosh! Nu blir det en Polaroid istället för en GoPro.

IMG_3111

Vi båda drack var sin grön drink och jag måste nog säga att jag lyckades beställa den godaste juicen jag någonsin druckit.

IMG_3152

Slurrrrp!

IMG_3194

Från ett ställe i Mood Gallerian till ett annat! Jag tog två rulltrappor upp och där slog jag mig ned på  Café Egoïste för en fika med min saknade Annelie. Det var länge sedan vi sågs, så det blev en hel del recap men också snack om framtida podcast-planer. Annelie är sugen och jag tycker verkligen att hon borde ta tag i det. Hon är sjukt intelligent och så älskar jag hennes härliga bitterhet. Behöver vi inte fler ärliga och bittra poddar samt bloggar? Jo.

Jag är också sugen podcast, men det får väl vänta lite. Snart ska jag spela in ännu en podcast och snart släpps den jag spelade in med Ungvuxen. Tror den läggs upp den här veckan? Meddelar när jag vet!

IMG_3196

Efter fikan gick jag hem till nästa sociala tillställning i form av en målandes bästis. Älskar att vi har varandra runt hörnet, men tyvärr är det ju snart slut med det. Har lovat henne att vår nya soffa ska vara sova över-vänlig.

IMG_0576

Jag hade först tänkt att följa med Mallan bio, men det slutade med en hemmakväll med mig själv klädd i mjukisbralla. Jag käkade falafel, tittade på Master Chef och till efterrätt blev det alldeles för många tuggor av min Lindt-hare. Det var en god, slö och väldigt skön lördagskväll.

Älskar hur jag lärt mig njuta av lugnet och mig själv.

IMG_3229

I går hade jag planerat in en ’date morning’ för mig och Johan istället för en ’date night’. Jag valde såklart att ta med honom till Kampsportslabbet och köra ett svettigt PT-pass med min favorit och bloggkollega Fannie Redman.

IMG_3237

Jag har ju tjatat om det här stället så länge för Johan, så jag tänkte att det var dags att visa honom varför jag alltid ber om massage dagarna efter.

IMG_3213

Han fattade grejen redan efter 3 minuter. Pju!

IMG_7029

Och just i denna stund ville han inte leva längre.

Tack Fannie för den bästa söndagsmorgonen på länge! Nu kommer ni inte bara få se mer av mig, utan även killen min!

IMG_3258

Efter vår köttiga start blev det snabba ryck till närmsta ställe som serverade mat och det blev Joe & The Juice.

IMG_3264

Eftersom jag drack en grön juice på lördagen fick det bli en orange dagen till ära.

IMG_3272

Kände mig så jäkla fräsch trots min väldigt ofixade look. Jag menar, en söndagsmorgon med Fannie och så en grönsaksjuice på det.

IMG_3271

Nyttighets-check på mig!

IMG_7001

På vägen hem hittade jag det här fina fatet som vet skulle göra sig fantastiskt bra på vårt nästa matbord. Vad tycker ni? Bu eller bä?

IMG_3276

Men jag nöjde mig inte med det och stannade därför till på Vete-Katten för en fika med…

IMG_3275

Min bästa bästa vän som hade tagit en break från målandet.

IMG_7046

Där gjorde vi midsommarplaner och snackade om vad jag borde shoppa i Palma och hon i Frankrike under påsk. Sjukt vettigt söndagssnack! Och så spillde jag kaffe som grädden på moset. Den här looken är verkligen svårslagen!

IMG_3285

När jag kom hem drog jag på mig de skönaste kläderna jag äger och satte igång med kvällens måltid. Tabbouleh med…

IMG_3311

…välkryddade kycklinglår i tomatsås och hummus såklart!

IMG_3321

När det var klart slängde vi upp varsitt ben på tallrikarna och…

IMG_3324

… placerade oss i soffan. Ursäkta den otroligt dåliga bildkvalitén! Lovar att skärpa till mig.

Den här helgen blev ju en riktig soffslöar-helg. Hur nice? Jag gjorde den helt utan dåligt samvete eftersom jag nu ska sätta mig på ett plan till Palma. Tjoho!

Vi hörs när jag har landat. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har du något tips på boenden att hyra för ett större tjejgäng i Palma i sommar? 🙂

    Linnea 2016-03-21 07:08:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!