Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tisdag i Palma!

Live från eftermiddagens Palma-kontor!

IMG_3496

 Än så länge har jag inte tagit påsklov! Jag sitter här och jobbar för fullt på olika caféer och det gör mig faktiskt inte värst mycket. Det är väldigt lyxigt att jag fått byta kontorsmiljö den här veckan, det enda problemet är att wi-fi inte fungerar lika bra som hemma. Allt tar lixom dubbelt så lång tid, men jag ska inte klaga.

Förutom jobb då? Jag hann in i en och annan butik på väg till favoritstället Hotel Cort där dagens lunch intogs. Den lunchen alltså… Jag säger bara: Fois gras, ravioli, utomhus, rå fisk och syrlig lime. Yum! Ni ska få se mer från dagens lunch i morgon. Nu jag strax lämna kontoret för att åka hem och göra mig iordning till kvällens middag. Det blir jag som väljer ställe och mitt val kommer att falla på antingen restaurang KOH eller Flanigans i Port de Portals.

Hur mår ni? Älskar att ni kommit igång med kommentarerna igen. Det blir lättare för mig att blogga när jag vet vad ni gillar och så blir jag bara väldigt glad när jag får prata med er.

Vi hörs senare. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind