Tisdag i Palma!

Live från eftermiddagens Palma-kontor!

IMG_3496

 Än så länge har jag inte tagit påsklov! Jag sitter här och jobbar för fullt på olika caféer och det gör mig faktiskt inte värst mycket. Det är väldigt lyxigt att jag fått byta kontorsmiljö den här veckan, det enda problemet är att wi-fi inte fungerar lika bra som hemma. Allt tar lixom dubbelt så lång tid, men jag ska inte klaga.

Förutom jobb då? Jag hann in i en och annan butik på väg till favoritstället Hotel Cort där dagens lunch intogs. Den lunchen alltså… Jag säger bara: Fois gras, ravioli, utomhus, rå fisk och syrlig lime. Yum! Ni ska få se mer från dagens lunch i morgon. Nu jag strax lämna kontoret för att åka hem och göra mig iordning till kvällens middag. Det blir jag som väljer ställe och mitt val kommer att falla på antingen restaurang KOH eller Flanigans i Port de Portals.

Hur mår ni? Älskar att ni kommit igång med kommentarerna igen. Det blir lättare för mig att blogga när jag vet vad ni gillar och så blir jag bara väldigt glad när jag får prata med er.

Vi hörs senare. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!