Black friday!

IMG_3897 IMG_3891

IMG_3898

IMG_3889

IMG_3895

Såhär har jag sett ut idag när vi har långlunchat med Lollo och Hampus. Kolsvart, lårhöga stövlar och massa volang. Mer om våra supertimmar lite senare, för ikväll ska jag och min älskling fredagsmysa hemma i lägenheten. Och vet ni? Inte ett enda jobbmail idag. Freedom! 

Nu har vi bara 4 dagar kvar innan vi lämnar Palma för några månader, så i morgon kan vi inte ligga hemma och mysa. Vi har fortfarande ett gäng ställen vi måste checka av innan vi är tillbaka i Juli då svetten rinner längst ryggen och ett av dem klipper vi i morgon. Koh, Flanigans, Tahini, Gaudiex Bogega och Duke!

Nu stänger jag igen datorn och säger ”Ha en mysig kväll!”. Puss <3  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!