Jag och mina nya Triwa.

IMG_7514

Här sitter jag och glassar i mina nya brillor från Triwa som jag är så kär i. >> Här hittar ni dem << Jag var som ett litet barn julafton igår när jag kom hem från flygplatsen och fick se alla paket som låg och väntade innanför dörren. Och det från Triwa bjöd på mer godsaker än dessa. Yej! Ni ska få se allt annat lite senare, för just i skrivande stund är det lite av ett kaos mitt skrivbord. Smällen man får ta när man åker iväg och glassar en vecka i Palma. 

Och på det så är det en himla massa möten gällande bloggen. Mycket, men jävligt kul. Vi hörs senare raringar, en mega-update väntar. Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Henrietta! Tack för din underbara blogg, tycker verkligen att du verkar vara världens härligaste människa 😀 Jag har ett önskemål om ett inlägg! Kan inte du berätta hur en vanlig dag på Wrapp ser ut? Vad gör du för uppgifter och så? Vore så kul 🙂
  Kram!!

  Nina 2016-03-30 15:28:37
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej söta du! Så glad jag blev nu 🙂 Ja ja ja! Såklart. Ska försöka göra det bildligt 🙂 Kram!

   henrietta 2016-03-30 21:30:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!