Kaosmycket på Wrapp.

 

IMG_7529

Sådärja, då var den här torsdagen över. Typ.

Jag har precis slevat i mig en uppvärmd Felix Gulasch och nu ska jag sätta mig med jobb igen. Det händer mycket grejer på Wrapp nu och det är såklart jättekul, men mindre kul är ju att livet inte kan fyllas med lika mycket spontanitet. Men så är det när man brinner för sin karriär, sitt jobb samt gått och tagit på sig en större roll.

IMG_7537

 

Det positiva nu då, det är att jag idag har fått förstärkning i mitt team i form av Lundastudenten Jenny som ska hänga med mig i 10 veckor. Lycka! Kunde verkligen inte kommit mer lägligt än nu. Nästa vecka kommer att bli kaos!

Ni är många som mailar mig om praktik och jobbfrågor i stort, och nu senast fick jag en fråga om jag kan berätta mer om hur en vanlig dag kan se ut i mitt arbete. Så jag tänkte att det får bli en finfint inlägg om det nästa vecka. Vad tror ni? 

IMG_7503

Men en bild från idag då: Här på Nordeas nya kontor hängde jag i några timmar och det gör jag ganska ofta. Det ser väl kanske inte jättekul ut, men ni ska få höra mer. Stay Tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!