Casual Friday

IMG_4567IMG_4566

Mockajacka  /  T-shirt  /  Over knee boots

Hej casual friday!

Jag har under flera månaders tid haft ett kaos i mitt jobb på grund av att jag lägger vissa saker på Google Drive och andra utspritt hej vilt i min Mac. Nu kommer det att hända massa grejer på Wrapp och därför bestämde jag mig idag för att få lite ordning och reda på allt. Så idag har jag fokuserat på att svara på alla mail, skapa nya och smarta mappar samt informerat mina kollegor om vad som händer på Marketing. Känns så jäkla skönt! Nu har jag kontroll.

lunchen hängde jag med de goa tjejerna på VASS PR och efter det har jag sprungit på möten samt jobbat OOO. Hur har er dag varit?

Ikväll var egentligen en middag inbokad, men jag mår risigt. Misstänker att väderskiftet gjorde någonting mot min hals. Istället blir det sushi i soffan och film under täcket.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!