Söndagstankar.

IMG_3511P1720692IMG_404111

Hoppas att ni har haft en fantastisk söndag! Vad brukar ni göra på veckans sista dag? Vissa är ju proffs på att käka goda bruncher och andra på att träna. Jag själv har gjort nada nada nada idag. Oftast måste jag lägga mycket tid på bloggen en sådan här dag eftersom jag inte har så mycket tid över i veckorna när jag jobbar.

Men ikväll sitter jag faktiskt och pillar på min lilla Palma-guide som jag ska bjussa på i veckan. Är det någon som har ett önskemål mer än restauranger och barer?

Vi hörs i morgon! Då får ni ”Min helg på bild”. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Heej! Jag och min kompis är i Palma nu och väntar med spänning på din guide! Hoppas den kommer innan vi hinner åka hem. Kram

  Lina 2016-04-08 09:21:16
  Svara
 • Gärna lite nice shoppingstråk och promenadvägar 🙂 man går ju rätt mycket överallt men om det är något speciellt ställe som är finfint att gå!! Tack för en sjukt bra blogg btw, du verkar vara dunderhärlig!

  Kristin 2016-04-04 11:31:17
  Svara
 • men powerkvinna du är ändå som bloggar på denna nivå OCH jobbar heltid! det är så fint att få följa dina dagar ska du veta <3

  ISA 2016-04-03 23:01:57 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!