En rockigare måndag.

Idag är jag måndagsklädd i slitna jeans från Ralph Lauren, pojkvännens hoodie och långärmade tisha, kritvita Nike Huarache och skinnpaj. Fasen vad jag saknat att bära skinnpaj!

IMG_4818

Henrietta

IMG_4816

IMG_4821

IMG_4824

IMG_4826

IMG_4828

Foto: Min superstjärna till praktikant. Tack Jenny för din mångsidighet!

Har ni haft en fin dag?

Jag har faktiskt haft en riktigt bra start på den här veckan som jag vet kommer att se ut som ett kaos. En hel del interna möten inför kommande lansering och så har jag lyckats springa bort till Bonnier för att ha ett möte med en cool startup. Det enda jag gjorde där var att sitta i deras reception och läsa en bok om nyttiga juicer eftersom jag hade tagit fel på tiden med 1 timma. Suck!

Efter jobbet ska jag springa bort till min nya gata för att testa på ett nytt boot camp. Spännande!

Vi hörs senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart är jackan ifrån?? Letat som en idiot efter en snygg och där är den jag har tänkt på men inte hittat! <3 <3 <3

    Emelie 2016-04-05 12:24:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!