D-Flex, lansering, Justin Bieber & B-Day Brunch

 

Jag brukar ofta få välkomna min vecka på tisdagar då måndagar ofta får agera en extra helgdag. Förra veckan bjöd på allt från solsken och tryffelsushi i Palma till en överfull mailkorg och snuva i soffan. Så här lyder veckans schema:

IMG_4843

Igår var det många typiska måndagsgöror som låg på mitt bord. Vid 17.00 sprang jag bort till min nya gata för att börja på ett nytt Boot Camp med kändis-PTn Dflex. Här! Mer om min nya träning kommer.

Idag har jag suttit med feber och gjort vad jag ska på jobbet. Marketingmöte med vår (Wrapps) parter Nordea och resten av dagen har rört lanseringen vi gör nästa vecka.

IMG_4846

I morgon ska jag åka och köpa goda saker till torsdag, snacka nya marknadsföringskanaler för Wrapp och laga något riktigt gott som jag kan ge er recept på. Vad vill ni ha? : D

Torsdag: Lunch med min fina vän Anne och sedan börjar Wrapps Kick Off som jag är ansvarig för. Har fixat SÅÅ fina Justin Bieber-gåvor till alla och förberett en jäkligt rolig aktivitet som jag tror fler av er skulle vilja leka. Hoppas ingen av mina kollegor läser nu!

IMG_4850

Fredag: Frukost på Nybrogatan med tjejerna från Yollibox, intervju med X, möten möten möten, och sedan tar jag helg. No planz, men dem lär väl dyka upp!

Lördag: Vin med bästa vän och förhoppningsvis en lunch i solsken. Kanske slår jag klackarna i taket?

Söndag: Ullans 25års-brunch och relax i soffan.

IMG_4852

Och snart är det både poddinspelning och annat rörligt på gång. Kul!

Ni har önskat att jag ska skriva mer om hur en dag på jobbet kan se ut och det är på G! Jag har även tänkt börja med lite återkommande inlägg likt ”Min helg på bild”. Några av inläggen kommer att heta i stil med Henrietta möter, Veckans recept och ett annat Tisdagspepp. Ge mig önskemål! Vad vill ni ska bli återkommande här i bloggen?

Puss mina hjärtan <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tycker din blogg är fantastisk som den är! Du verkar som en så positiv och energifylld person så man blir glad av att kika in här 🙂 Då jag pluggar marknadsföring tycker jag ditt jobb är otroligt intressant så skriv gärna mer om de! Tar ni emot praktikanter vore det drömmen för mig 😀 Ha det bra!

  Erika 2016-04-07 17:04:25
  Svara
 • Jag tycker mer text över lag! Älskar dina inlägg med mycket bilder, men tycker att du verkar ha så mycket att komma med i tankar och idéer också, så gärna mer inlägg om åsikter/tankar du har 🙂 Kanske tar mer tid att skriva sånna inlägg iofs, men jag tycker hellre lite färre inlägg men bra! Du är GRYM

  Linn 2016-04-06 17:49:07
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Nu blev jag SÅ glad. Har känt att det var länge sedan, varit så galet mycket på jobbet! Men jag håller med. Mer text. Jag älskar ju att skriva? Önskemål om åsikt tanke? Puss och TACK <3

   henrietta 2016-04-07 07:42:36
   Svara
 • Tycker du har så härlig klädstil, så gärna modeinslag! Men annars är det precis vad du redan föreslår, recept, restaurangbesök, helg i bilder (även vardag i bilder om du har en extra härlig dag) – vet att det inte är det du vill höra, men kör på precis som du gör helt enkelt! Annars kanske lite mer djupa inlägg, om att hantera press/stress/karriär so ung tjej osv. Du verkar ha en så sund inställning till livet och kan nog peppa många tjejer som mår mer eller mindre bra! Kram

  C 2016-04-06 09:10:43
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Hej rara! Vad glad jag blir 🙂 Gillar att du vill ha mer djupa! Jag håller helt med dig. Kram!

   henrietta 2016-04-07 07:41:31
   Svara
 • Hur känner ni på wrapp efter Panama-skandalen? Tänkte eftersom Nordea är er kund/sammarbetspartner!

  Emma 2016-04-05 22:09:38
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Vi är lika besvikna som alla andra, men det är dock inget som hindrar oss för att köra vidare. Vårt samarbete innebär endast något positivt eftersom att vi adderar något positivt till alla Nordeas kunder när dem kopplat sitt kort till vår app. Men igår när jag hade möte med Marketing på Nordea skämdes dem såklart och de berättade även att dem faktiskt inte vet mer än nyheterna.// Henrietta

   henrietta 2016-04-06 07:43:45
   Svara
 • Frågor med Henrietta!! Typ att man får ställa frågor varje vecka och sen svarar du i ett inlägg 😀

  Nina 2016-04-05 20:37:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!