Brass Bracelet from T

När jag kom hem från Palma var det ju en herrans massa paket som låg hemma och väntade på mig, och i ett av dem låg dessa två armband från Triwa. Ett till mig och ett till Johan.

IMG_46241069_05f3127bb3-itemst104-_bracelet-2-brass-medIMG_4631

Hur fina är dem inte?!

Johan har länge tjatat om både bloggbud och ett liknande från All Blues, så han kunde inte bli mer än lycklig när han öppnade sitt paket. Jag själv har saknat att matcha mina lite tunnare varjedag-armband med ett tuffare som detta. Nu behöver jag aldrig mer sno från Johans smyckesskrin.

Tack Triwa <3 Ni hittar deras nya smyckeskollektion härPerfekt att ge bort till någon man gillar eller som en belöning till sig själv. Schyssta grejer för schyssta priser!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!