Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Årets första bröllop.

Här om dagen landade årets första bröllopsinbjudan i lådan, och jag blev alldeles pirrig.

IMG_4920

IMG_4879

Min vän har såklart valt färgen peach.

IMG_4895

Hur fint är inte detta? ” Vår dotter..” 

IMG_4899

IMG_4894

IMG_4896

Den 15:e juni far jag ned till slätten och firar min allra äldsta vän Caroline och hennes bästa Andreas. Så taggad! Som ni ser är det högtidsdräkt som gäller och det betyder att jag måste hitta en helt fantastisk klänning som går ända ned till marken, och det är inte det lättaste…. MEN, jag har faktiskt några supertips till er som också letar efter det (kika in senare idag!) Och sedan så är det ju accessoarer och skor som ska fixas också… Och present. Och kanske ett tal? En herrans massa grejer. Nu måste jag skapa ett nytt Pinterest-album och fylla det med inspo.

Perfekt att göra en dag när man ligger hemma med feber…. Förresten! Jag blev så glad för alla tips jag fick igår och att ni börjat önska vad jag ska blogga mer om. Fortsätt med det tack!

<3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind