Årets första bröllop.

Här om dagen landade årets första bröllopsinbjudan i lådan, och jag blev alldeles pirrig.

IMG_4920

IMG_4879

Min vän har såklart valt färgen peach.

IMG_4895

Hur fint är inte detta? ” Vår dotter..” 

IMG_4899

IMG_4894

IMG_4896

Den 15:e juni far jag ned till slätten och firar min allra äldsta vän Caroline och hennes bästa Andreas. Så taggad! Som ni ser är det högtidsdräkt som gäller och det betyder att jag måste hitta en helt fantastisk klänning som går ända ned till marken, och det är inte det lättaste…. MEN, jag har faktiskt några supertips till er som också letar efter det (kika in senare idag!) Och sedan så är det ju accessoarer och skor som ska fixas också… Och present. Och kanske ett tal? En herrans massa grejer. Nu måste jag skapa ett nytt Pinterest-album och fylla det med inspo.

Perfekt att göra en dag när man ligger hemma med feber…. Förresten! Jag blev så glad för alla tips jag fick igår och att ni börjat önska vad jag ska blogga mer om. Fortsätt med det tack!

<3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!