Mitt hem ska kännas WOW!

Jag har alltid gillat att ligga och skrolla igenom alla olika auktionssajter som finns innan jag går och lägger mig, och just nu älskar jag det mer än allt annat. Allt snyggt jag hittar förflyttar jag snabbt in i mitt nya hem och tänker ”Var ska du stå?”. Vi har inte hunnit mäta i lägenheten, men det ska vi göra nu på söndag och då kommer all planering och alla köp bli mycket enklare att göra. Nu drömmer vi bara och pinnar både inspirationsbilder och möbler som två galningar.

 Här är några av alla favoriter jag hittade på Bukowskis idag:

9975667_fullsize

9976039_fullsize

9943836_fullsize

9978165_fullsize

9960847_fullsize

Jag hoppas verkligen att vi lyckas fynda en del saker på typ Bukowskis, för ofta kan man hitta något väldigt unikt som gör att ens hem inte ser ut som alla andra. Och det vill jag ju inte. Vårt hem ska inredas med tiden och när allt är klart vill jag att vårt hem ska kännas tidlöst, modernt, unikt och ”här vill jag hänga”.

Min vän Maryam har en så bra regel för sitt hem och det är: ”Varje gång jag kliver innanför dörren vill jag känna WOW!” Hur bra? Jag ska shoppa med precis samma mindset.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!