Sjukstugan.

Det här med att gå och vara småkrasslig lite hela tiden är INTE KUL. Idag är jag inte småkrasslig utan har feber och det är ju värre än ´inte kul´. Medan mina kollegor festar loss i Bieber-tishor på kick offen som jag har styrt upp ligger jag här hemma och glor. Har druckit minst 5 stora koppar med lakrits- och kanelté, käkat extra mycket chili i maten och så har jag svalt några fler Ipren än vad man bör. Håller tummarna för att jag är back on track i morgon, för i morgon måste jag till skrivbordet.

IMG_7736

Jag ska inte föra över all min dåliga energi på er utan bara säga hej och tack för idag.

Så här ser mitt schema oftast ut när jag är sjuk: 

– Jobbar fast jag egentligen borde sova. Check!
– Bakar knäckebröd som jag sedan äter upp. Check!
– Ställer mig i en överhet långdusch x 2. Check!
– Tar en promenad bort till matbutiken och köper en god glass.
– Käkar ingefära på burk. Yum! Check!
– Klär mig i Johans mjukis och mössa. Check!

Och så lyssnar jag på alla mina favoritlåtar på Soundcloud. Typ denna:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!