My kind of super breakfast.

BreakI morse mötte jag upp superbrudarna Sofie och Victoria, tjejerna bakom Yollibox, i baren på Nybrogatan 38 för att avnjuta en härlig fredagsfrukost tillsammans. Vi kom först i kontakt via ett bloggmail, sedan sprang vi in i varandra på ett lanseringsevent och efter det kom vi på att vi bara borde ses och hänga. Flera i min omgivning har sagt: ”Du måste träffa dessa tjejer, ni kommer att gilla varandra!”, och det stämde ju fint. Vi snackade om Wrapp och Yollibox såklart, en hel del lägenhet samt hur man som ung tjej ibland kan bli bemött på ”viktigare” platser. Våra munnar gick i ett. 

När jag käkar lyxfrulle på en jobbdag brukar det få ta en timma, men det var banne mig omöjligt att få till med det här inspirerande sällskapet. Tiden gick alldeles för fort och när jag kollade på klockan hade det gått två timmar och jag var megasen till ett möte. Ett bevis på att min fredag började alldeles för bra. 

 Förresten, gud så jag har saknat Nybrogatans frukost. Snart bor jag granne igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!