Ett mirakel för mitt face?

Det är lördag, jag har precis ätit upp morgonägget, han spelar Fifa och jag tänker snart hugga in på fruktsalladen.

IMG_5015

Men först ska jag testa sminkprodukten från Lancôme som alla pratar om och som nu är min nya pärla till foundation. J köpte den till mig för att jag ska kunna hänga med i snacket, så efter dagens sminkning lär jag väl ha något vettigt att säga om den.

IMG_5011

 Har någon testat den omtalade Miracle CushionHär finns den! 

IMG_5017

Idag tänkte jag fortsätta gårdagens vinintag över en brunch med ett härligt tjejgäng. Tanken var att det bara skulle bli jag och Sprigg, men så kom jag på att det är rätt trevligt att blanda tjejer som inte känner varandra så bra, och så blir det. Häng med på Snapchat –> @hfromholtz. Vad ska ni göra denna lördag?

Såg förresten att några vill ha min Palma-guide nununu. Ska försöka få klart en del av den ikväll. Puss hjärtan<3 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!