Svart som natten & en blå påfågel

IMG_5054 IMG_5035 IMG_5057 IMG_5052 IMG_5061 IMG_5067 IMG_5045

Så här har jag sett ut denna underbara lördag. Svart som natten och med en blå påfågel på magen. Vid 13-tiden mötte jag upp ett blandat gäng brudar som jag hade samlat för en bubbligare lunch på flera sätt. Ett gäng tallrikar med tonfisk, bubblig dryck och så en massa skitsnack i timmar. Ja det var livet! Mer om det i ”Min helg på bild”. Nu ska jag gosa ned mig i soffan och ha en mysig hemmakväll med mig själv. Det är ta med tusan också livet!

Och vet ni vad jag ska göra i morgon? Jo jag börjar med att gå och titta på nya lägenheten (Ska fota massa så att ni får se!) och efter det springer jag hem till Ullan som har bjudit in till en hejdundrandes födelsedagsbrunch. Jag säger det igen: ”Livet!”.

Men vi hörs i morgon bitti. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Måste bara säga att gårdagens klipp på din snapchat var det ROLIGASTE jag någonsin har lyssnat på!! har skrattat så mycket!! (när johan kommer hem full och du filmar eran konversation) haha bästa delen på din snap är när du retar johan! puss på er mitt favvopar

  sofi 2016-04-10 13:16:52
  Svara
 • En påfågel väl? Snygg som vanligt!

  Mo 2016-04-09 20:43:50
  Svara
  • Svar på Mos kommentar.

   Hahah men GUD, det stämmer ju. Inte så bra på fåglar.. Hehe. Tack snälla rara! Puss

   henrietta 2016-04-09 20:45:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!