Från glamour till kaos.

IMG_8009

Från måndagsglamour och bra struktur.

IMG_8026

Till tisdagsstyle med ett kaos.

Hej mina raringar!

Igår var livet rätt enkelt och fräscht, och idag har det gått och blivit kaos på flera plan. Men jag lever och det är tack vare att jag har Jenny från Lunds Universitet här. Just nu sitter jag och smuttar på min Vitamin Well och strukturerar upp kommande marknadsaktiviteter medan hon roddar med viktiga utskick som strax ska gå iväg till ett gäng anställda på Nordea.

Vi hörs lite senare när allt detta är ordnat. Förresten! Jag blir så glad av alla fina ord jag har fått av er som lyssnat på gårdagens podcast. Blir alldeles varm i hjärtat!

Hörs senare. PUSS!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!