Live update från Wrapp.

IMG_8035 (1)

I morse byggde jag och Jenny upp ett Wrapp-torn av våra goodiebags som vi har fyllt med massa härliga överraskningar. Typ 250 kr på Cervera, 200 kr på valfri restaurang och lite annat gott som innebär cash på kontot. Vem kan inte älska Wrapp? Jag lovar att bjussa er med ett kort från Nordea på något fint snart.

IMG_8050

Och nyss sprang vi hit och handlade lunch. Ni ser väl var det är? Favoriten Matdistriktet såklart! Det går inte ju att tröttna på deras ekologiska luncher. 

IMG_8052

Sedan slog vi oss ned på terassen och jag käkade torsk med ägg bland annat. Nu sitter vi kvar här och njuter av varsin kopp Nespresso. Håller tummarna för en och annan fräken på näsan.

Vi hörs senare <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Synd att vi inte stötte på varandra, käkade också lunch där igår, efter dina rekommendationer. 😀

  Julia 2016-04-15 10:53:09 http://www.julialyberg.devote.se
  Svara
 • Henrietta! Lyssnade på podcasten med dig ifrån Ung vuxen under min löprunda förut, en löprunda som var tänkt att vara en halvtimma, men kunde inte sluta lyssna utan bara fortsatte springa under de 1 h och 14 minuter som du pratade. Vilken fantastisk människa du är! Jag ömsom grät (av igenkänning), ömsom var förbannad (över hur du blivit behandlad av diverse kollegor, din fd pojkvän och dina fd så kallade vänner). Du är så stark och inspirerande och tack vare dig åt jag lunch trots att jag hade tänkt skippa det idag då magen var svullen som en badboll efter gårdagens middag. Tack tack tack! Du är bäst!

  Ida 2016-04-14 14:07:50
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej. Nu blir jag ju alldeles tårögd <3 Tack för att du lyssnade, skriver till mig och sprider så mycket kärlek. Fan vad du e bra!

   henrietta 2016-04-18 15:56:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!