Speed dating, långlunch på Grodan och en stressad jobbmage.

IMG_5218

I fredags var jagt tillbaka på min gamla skola Berghs School of Communications för att dejta duktiga studenter på Career Day.

IMG_8107

Och här satt jag vid mitt dejting-bord mellan 9-17 utan paus. Tror jag endast fick i mig en frukostmacka, en kaffe, ett glas vatten och ett tuggummi på hela dagen. Kaos! Studenterna var inbokade med 5 minuters paus mellan varje, men jag glömde bort att ta tid så det blev inga pauser för mig.

IMG_8106

Det slutade med att jag satt vid husets mest stökiga bord. Jaja.. Det var sjukt kul att vara tillbaka i mitt gamla hem på Sveavägen och väldigt intressant att få träffa de som nu sitter i samma sits som jag satt i för 2 år sedan.

IMG_8115

När jag kom hem var klockan mycket och min mailkorg full med akuta grejer, så jag fick ta beslutet att avboka alla kvällsaktiviteter och slå mig ned vid datorn. Det enda ljuset jag såg var det här lilla budet som tjejerna VASS hade skickat hem till mig. Älskar att träffa människor som lägger positiva saker på minnet och sedan peppar mig med det precis i rättan tid. Vem blir inte glad av härliga skönhetsprylar?

Och nu vet ni alltså det. Vi tänker köra på grönt i vårt nya badrum : D

IMG_5222

Hej lilla fredagsblomman!

IMG_8178

Medan jag kämpade på framför datorn satt tjejerna och mös med asiatisk middag några kvarter bort.

Fint att Gabriella fortfarande heter ”Gabbi möhippa” i min mobil. Haha! Det påminner mig alltid om hur vi faktiskt lärde känna varandra.

IMG_8116

Som tur var hade jag Johan och David hemma som gav mig hopp om både mat och livet.

IMG_5224

De lagade rostbiff med goda såser och sallad till middag.

IMG_5225

Och det smakade faktiskt fredag.

Klockan 22.00 var jag klar med Wrapp och även med mig själv. Somnade som en stock på Johans bröst och var nog rätt glad över att den dagen var slut.

IMG_5232

Sedan blev det lördag och vid lunchtid satt jag själv på Grodan.

IMG_5253

Men jag fick snabbt sällskap av bästa Erika, Cissi och…

IMG_5234

 …en flaska med bubblig dryck.

IMG_5233

IMG_5258

Sedan kom Carro som hade med sig hennes lille bebis Frantz som såklart blev lunchens stjärna.

IMG_5251

Jag och Erkan käkade en suddig sallad med vitlöksbröd.

IMG_5250

Medan Carro mumsade på en pasta som jag i efterhand också ville ha.

IMG_5270

Jag och Frantz <3

IMG_5269

 Svårt att missa lyckan i min blick.

IMG_5262

Timmarna gick och vi blev fler.

IMG_5295

Jag vet inte vad som har hänt, men jag har helt plötsligt gått och börjat älska bubbliga saker?

IMG_5294

Efter vår långlunch trampade jag hem igen och då var klockan så mycket att middag passade fint. Det blev en klassisk köttfärs taco och efter det lät jag kvällen fyllas med jobb. En perfekt lördagslunch och en mindre fin kväll, men ibland är det så livet ser ut! Jag lever inte alltid det bildsköna blogglivet.

IMG_5303

Vips så blev det söndag och jag vaknade vid 11.00 (!!!!) Jag hatar att vakna så sent på söndagar eftersom det är en dag jag behöver för att hinna med både jobb och blogg. Datorn kallade samtidigt som min mage och mina ögon värkte. Min älskling övertalade mig som tur var att följa med ut på en kortare promenad och mysig lunch. Jag gick med på det och vi hoppade in på Pane Fresco.

IMG_5318

Ser ni en sliten blick? Träffade en kompis på stan som tydligen blev ”ledsen av att se mig”. Haha!

IMG_5320

No make up avslöjar det mesta.

IMG_5304

Så glad för att den här killen ibland drar med mig även om jag muntligt vägrar.

IMG_8197

Och retar mig med grejer som egentligen gör mig förbannad. För det får mig oftast att börja skratta.

IMG_5315

Menyn hade mycket som lät gott, men jäklar vad dyrt det är?! Jag tog iallafall en sallad med vitlöksfrästa scampis och grillade grönsaker som var väldigt god. Eller den får i alla fall 7/10.

IMG_5309

Johan gick på ett säkert kort och käkade ragu. 10 poäng till personalen som var väldigt personlig och söndagshärlig.

IMG_8168

Efter lunchen kände jag mig mer lik en människa och vi gick in till Acne för att beställa gravering på armbanden som jag gav Johan i påskpresent.

IMG_1636

På kvällen lagade Johan faijtas medan jag satt och jobbade.

IMG_1681

Och när middagen stod på bordet slog vi oss ned framför TVn och njöt av söndagens sista timmar.

Den här helgen gav mig många insikter. Bland annat att jag måste bli bättre på att strukturera upp mitt jobb för att ha tid till att njuta av allt fint i min omgivning. Nu ska jag se till att göra något fint av vecka 16 <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du behövde nog sova till elva efter en sådan vecka och intensiv jobbhelg! Hoppas att du hinner andas lite också! Puss och Kram

    Ida 2016-04-19 06:29:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!