Måndagslyx med Köttbaren.

IMG_8215

” Ska vi leka att det är helg? ” 

IMG_8208

” JA! ” 

IMG_8206

IMG_8211

” Fina byxor älskling! ”

IMG_8230

” En sista selfie – leee! ”

IMG_8222

Nästan som en påse från Hemköp

IMG_8226

” Bon Appétit! ”

Igår efter jobbet messade J och frågade om vi skulle mötas upp på Köttbaren och köpa middag. ”Yes box” svarade jag snabbt och sprang dit. Vi köpte med oss två skivor av den hängmörade ryggbiffen med kappa, en burk rödvinssky och så en påse tryffelchips för att fira att det var måndag. Mums! Chipspåsen gick ned fort vi klev innanför dörren och senare på kvällen njöt vi av den fantastiska köttbiten tillsammans med en enkel sallad. Så enkelt, så gott och herre vad det är skillnad på kött och kött. Helt klart en lite bättre måndagsmiddag.

Igår lugnade sig jobbmagen och jag mådde bra igen. Jag fick prata av mig med mina kollegor, fixade en bra struktur på jobbet, mitt helgjobb visade sig ge resultat och så avslutade jag med denna pangmiddag. Det blev en lyxig vardag från morgon till kväll.

Vad är måndagslyx för er? Jag skulle vilja samla allas måndagsinspo i ett enda inlägg. Vore härligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!