Jag måste hotta upp.

Wrapp_Stockholm

IMG_5385

IMG_5397

IMG_5398

IMG_5399

IMG_5409

Att mötas av detta när jag kommer till kontoret… Det är inte kul. What to do? Är det någon som sitter på ett gott doftljus får den gärna skicka över, eller typ snygga tidningar. Jag har precis intervjuat en skitcool tjej med syfte att snart kunna stärka vårt marketing team och nu ska jag sätta mig och producera text i en mysig liten soffhörna vi har här. Kan verkligen inte skriva bra vid mitt skrivbord.

Vad händer idag? Jobb jobb jobb och avslutar med Före / Efter-bild på DFlex. Nu börjar det och jag har inte längre några ursäkter för godiset. Vi hörs senare raringar <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!