Uterqüe från topp till tå.

Som ni nog vet är det pressveckan och trots att det är extremt mycket på Wrapp nu har jag faktiskt hunnit springa runt bland alla goa saker och glada människor. Så här har jag sett ut idag:

SophiebysophieIMG_5584Uterqüe_skirt IMG_5586IMG_5594IMG_5601 applewatch

Fint va? Både skjorta och byxa är från mitt favoritmärke Uterqüe, klockan från Apple, skor Nike, ringen från YSL och halsband är ett fynd från Italien.

Jaja.. Jag har haft en helt fantastisk dag och jag är sjukt glad över att jag tog beslutet att lämna kontoret och jobba i rask takt springades mellan alla PR-byråer. Jag behövde verkligen en social stund bland fräscha brudar och fancy nyheter, och i morgon går jag på det igen med lunch på Gro. Men mer om min bloggiga dag i morgon. Så länge kan ni ju gå in och tävla om 1000 kr på skönhet här! 

Puss och tack för alla fina ord om #Girlpowerpodden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!