6 veckors bootcamp med Dflex.

I onsdags kickade jag och Lollo igång ett 6 veckors bootcamp med Dflex. Äntligen!

De som har känt mig länge vet att jag efter min sjukdom har fortsatt vara väldigt liten och saknat muskler, vilket i flera situationer kan ställa till det för mig. Jag har inte tränat, ätit galet mycket godis, ätit på dåliga tider och det leder till att jag lätt blir trött, stressad och inte pallar trycket på jobbet. Med hjälp av Dflex hoppas jag kunna hitta en livsstil som håller i längden och bygga upp en kropp som klarar det liv jag valt att leva. 

IMG_5431

Vi kommer att hänga med David 2 gånger i veckan och på sidan av det ska vi kämpa på själva med både kost och träning. Ska tillägga att det här inte är något ”gå ned i vikt-program” utan vi ska bara bli starkare och hitta något som håller oss levande länge. För som ni vet står jag för att det inte ska finnas några regler inom mat och träning, och att det är så jag lever just nu. Pallar jag inte träna, ja då skiter jag i det. Är jag sugen på godis, ja då köper jag det. Men just nu håller det inte när jag har så mycket på jobbet.

Dags för en förändring och ni kommer såklart att få hänga med! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!