Spetstopp på restaurang Gro.

Sofifi spetstopp_sofifi

Så här såg jag ut igår när jag var och käkade lunch på Gro. Älskar min spetstopp från Sofifi som jag på sommaren matchar med tillhörande byxor.

Nu sitter jag och käkar apelsinklyftor som står kvar på bordet sedan lunchen och jag ska snart hoppa in i duschen för att göra mig redo för kvällen. Första stopp blir på Restaurang Balzac där vår vän Theo firar födelsedag och efter det går vi bort till Agrikultur för att käka middag med världens bästa gäng. Vi har gett bort en middag till våra vänner Louise och Martin och har stället och Filip Fastén helt för oss själva. Jag tror nog att jag kommer att äta en godare middag än er. Hehe… Ni MÅSTE verkligen gå dit och äta. Filips mat är himmelsk!

Hörs innan jag springer iväg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej. Jag letar spetstopp inför att jag ska gifta mig och älskar verkligen denna! Tyvärr hottar jag den ingenstans, antar att det är lite för länge sen som den kom. Tänkte därför kolla om du vet om den fortfarande säljs och i så fall var?
    Hälsningar Ida

    Ida Eriksson 2018-01-21 21:44:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!