Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Partybrallan på en tisdag.

IMG_6096IMG_6105

Så här ser jag ut idag! De blåglansiga brallorna är ett fynd från H&M och gubbskorna shoppade jag också där, men lite mer nyligen. Har precis varit på veckomöte hos Nordea, så jag tyckte att både blått och gubbskor passade bra. Men nu är jag tillbaka på kontoret och planerar Wrapps aktiviteter kring Summerburst samt en film vi ska spela in på mig i morgon som förklarar vår tjänst. Yej!

Förresten! Ikväll utser jag vinnaren i NU3-tävlingen. Håll utkik!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!