Lunch på Vapiano

IMG_6244Vapiano_Henrietta_Fromholtz

Jag har precis varit och käkat lunch på Vapiano med min bloggkollega Linn och Metro Modes Elina (tjejen som rekryterade mig till Metro). Vi käkade var sin ”Salad of the Month” som var en somrig tallrik fylld med spenat,  jordgubbar, mango och krispiga rädisor. Gott och helt i linje med riktlinjerna som jag har fått av Dflex. Eftersom både jag och Linn är nya på Metro hade vi en liten feedback-runda med både ris och ros. En av mina ris var att jag måste sluta ta bilder på kontoret hela tiden, och det är jag helt med på. Men med tanke på detta: Vad vill ni se mer av?

Vi gör så här:

Ni ger mig rubriker så skriver jag blogginläggen. Shoot!! Snälla shooot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Det vore kul med..

  – Det är alltid trevligt med dina ”min helg i bilder”, men det vore kul om du gjorde en film med klipp där vi får följa med dig en lördag från morgon till kväll.

  – fler recept och mattips

  Du är en stjärna *

  Amanda 2016-04-28 18:48:20 http://foodorshoes.itgirls.se
  Svara
 • Din dag från morgon till kväll vore en dröm!

  Sara 2016-04-28 18:33:28
  Svara
 • Gör en a perfect guide ”min helg”, dina tre favoritplagg i garderoben, om hur man vet att man har träffat den rätta (vännen eller pojkvännen) , dina bäst låtar just nu, önskelistor på lite allt möjligt. Mer tankar kring livet! Hoppas detta gav lite inspo!

  Sofia 2016-04-28 18:21:09
  Svara
 • ”Mina skönhetstips-produkter och sätt att leva”
  ”Mina karriärtips”
  ”Bästa och sämsta med att bo i Sthlm”

  Kraaaam!

  Sophie 2016-04-28 17:13:58
  Svara
 • Jag vill ha en veckans utmaning. Där du utmanar dig själv med något läsarna väljer ut 🙂

  Joanna 2016-04-28 15:25:42
  Svara
 • Jag som barn!

  Mitt liv om 10 år

  Det bästa med mig & Johan

  Amanda 2016-04-28 15:11:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!