Min bästa reseoutfit – Blå som dörren.

IMG_8732IMG_8730IMG_8727

Så här ser jag ut idag och gärna alltid när jag ska sitta en längre stund i bil eller på flyg. Boy friend jeans, mysig munktröja samt ett par sköna och snygga sneakers. Piffar som alltid upp det med ett par örhängen som glimmar. Vi har precis lämnat Linköping och rullar nu fram på E4an trallandes på de senaste hitsen på min Soundcloud-lista.

Min helg på bild kommer som vanligt i morgon, men jag kan ju redan nu säga att den var långt ifrån så stökig som när jag och Johan hade Oktoberfest. Missat den helgen? Här kan du både se och läsa om den. (Klick!) Men gårdagens middag blev fantastisk och recept kommer.

PUSS <3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!