Marmor, trä eller glas… Vad ska jag ha för soffbord?

7336685904

 Nu är det exakt 44 dagar kvar till jag och J får nycklarna till vår pärla på Skeppargatan och det är därför dags att vi börjar bestämma oss för vad vi ska ha för möbler. Vi kommer inte att köpa allt innan då jag tycker att det är viktigt att hemmet får växa fram i sin takt. Men en soffa, ett matbord, stolar och två fåtöljer bör i alla fall vara inhandlat snart. Soffan beställer vi ikväll och fort det är gjort ska ni få se den. Så taggad!

Var letar jag då? På ställen som Länna Möbler och Posh, men framförallt på Bukowskis, Lauritz, Auctionet och andra vintagebutikers hemsidor. Jag vill ha allt och för varje sekund som går blir beslutet om vad vi ska ha bara svårare. Matbordet ska antingen vara i trä eller marmor och soffbordet i trä, marmor eller glas, det enda jag vet är att de inte ska ha samma material.

4255207

Hur läckert är inte detta bord som jag precis hittade? Då får jag både marmor och glas till soffbord.

Ninety120x60x40-V-M-mäss_1

Annars är det här bordet från OX Denmarq fint. Det enda som är tråkiga är att bordet har blivit så vanligt…

Glass-Coffee-Table-modern

Den här typen av glasbord älskar jag, men gärna med två våningar. Då kan man ha fina coffee table-böcker på våningen under och vinglasen på toppen.

4253502

Men ett klassiskt träbord kan ju aldrig bli fel.

7328162585

Ångest! Vad ska jag ha för typ av bord framför den öppna spisen? Tyck till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej du !

  Jag undrar vart glasbordet med silverben är ifrån ?:)

  isabell 2021-08-29 19:37:13
  Svara
 • Hej! Hade samma problem med material val, vi körde på trä matbord och marmor soffbord från OX Denmarq. De tog ett tag att komma fran till detta men vi gillade att höjden och formen var snygg och praktisk. Ett tips dock är att kika på
  Fontana arte soffbord finns att hitta på länna möbler, de är ganska lågt och de fick min kille att säga nejnejnej haha.. Men om de inte är ett problem för er är de ett hett tips de är sååå fint! 😀

  Claudia 2016-05-04 13:05:21 http://nouw.com/etthem
  Svara
 • Marmor som soffbord och trä som köksbord. Har haft alla möjliga varianter av köksbord och trä håller bäst!

  Julia 2016-05-03 08:50:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!