Hur gör man för att inte vara en arg människa?

Selfie

Hej från en sjukling som har stått och roat sig bakom gardinen idag.

Mornar är ju alltid värst och just nu mår jag lite bättre. Så sa jag i för sig i går kväll också och så vaknade jag sjuk och eländig. Jag blir alltid arg på mig själv när jag är sjuk. Jag blir en otrevligare människa, lätt irriterad på allt och alla och allmänt tråkig. Johan som sover på min vänstra sida varje natt får såklart ta mest skit och jag tycker verkligen synd om honom. Det är som om jag har mens x 1000. Suck… Jaja. Nya tag i morgon! Håll tummarna för att jag mår 100 igen för i morgon måste jag vara på jobbet igen.

Eller inte bara jobbet. Jag måste få njuta av att få gå utan tjockjacka, en glass i solen och av morgondagens middag hemma hos Caroline och Ian som jag ser så mycket fram emot. Främst för att jag saknar dem så mycket, men också för att de alltid lagar så god mat. Hihi!

Vad gör ni för att hålla humöret uppe när ni ligger inne och har tråkigt? Ge mig några härliga tips! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag brukar alltid försöka utnyttja tiden till att göra sådant jag ändå måste! Eller typ planera upp framtiden! Sitta och komma på nya ämnen och förbereda blogginlägg är en jättebra grej. Eller typ laga någon god mat, göra matlådor eller baka någonting.! Om man orkar dvs. Det går ju inte om man är så seg att man inte orkar kliva ur sängen. 🙂

    Elin Nylund 2016-05-04 10:10:58 http://Www.elinnylund.se
    Svara
  • Jag har blivit besatt av Wattpad som är en app där vem som helst får skriva och publicera böcker. Jag lovar att timmarna bara försvinner när man hittar en bra bok där. Perfekt när man ligger inne och är sjuk. =)

    Marieh 2016-05-03 22:06:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!