Tisdagsbabbel: Joe & The Juice – Show off & chorizoburgare.

Just nu ligger jag nedbäddad under täcker och längtar till min feber ger sig. Det känns sämst att ligga inne när solen lyser och jag ser folk springa ute med tunna jackor. Jaja..  Min blogg börjar bli rätt rörig, så i helgen skrev jag ned ett gäng olika rubriker som är tänkt att bli återkommande här i bloggen, likt ”Min helg på bild”. Något jag själv gillar är att få lite tips på allt från recept till en ny sajt med fina kläder, därför tänkte jag börja med det nu.

Eurovision_Stockholm_2016_Henrietta

Eurovision är snart här och ingen är gladare än jag. Bussar är pyntade, trafikljusen spelar Loreen, folk styr upp hemmafester med tema schlager och Stockholm fylls av liv. Hur mycket eller lite man än gillar Eurovision är det väl ingen som klagar över att vår fina stad blir ännu lite glittrigare? Jag ska gå på finalen och på tal om detta – snart tävlar jag ut biljetter!

Här kan ni läsa om vad som händer i stan. 

catch-me-if-you-can

I helgen såg jag en sjukt bra film som ni bara måste se om ni inte redan har gjort det.

’Catch me if you can’ är en verklighetsbaserad film om Frank Abagnale som under 5 års tid förfalskade checkar runt om hela världen till ett värde av mer än 2,5 miljoner dollar. Man får följa hans liv av besatthet efter pengar och hur han ständigt lyckas ta sig förbi FBI trots att han var en av deras ”Most wanted”. Sjukt spännande och väldigt rolig.

Jag har länge undrat varför inte Joe & The Juices koncept med enbart unga, snygga män bakom bardisken har kritiserats… Men nu kom det här om veckan. Jag älskar deras krispiga mackor och läskande juicer, men efter att ha sett den här videon vet jag inte om det blir någon mer juice därifrån. Sorry, men det här var det löjligaste jag sett.

Björn på Café har skrivit ett väldigt roligt inlägg om detta. Läs här!

Skämmiga Joe & The Juice Show Off bjöd ändå på en härlig remix som passade fint i min SoundCloud-lista. Ovan har ni en annan goding jag precis hittade. Vem älskar inte musik med inslag av saxofon?

Screen Shot 2016-05-03 at 13.11.54

Restaurangmat i ny miljö? Mellan den 19 maj – 2 juni kan du käka middag i en helt vanlig stockholmares hem, men lagad av kockar från Strandvägen 1, Luzette och Pelikan. Du kan välja mellan en middag hemma hos Zandra på Telefonplan, barnfamiljen Risberg i Solna och pensionären Svante som bor i en paradvåning på Rörstrandsgatan. Hur trevligt låter inte detta?

Vill du testa något nytt kan du boka bord här!

chorizo-700x933

Avslutar med ett smaskigt recept till grillen. Chorizoburgare med paprikamajonäs, picklad rödlök och jalapenos med chili och lime. Du hittar receptet hos Systrarna Eisenman. Sluuurrp!

Vad tror ni om detta? Bu eller bä?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har också undrat vad det är för jävla tramskoncept de kör med på Joe and the juice … Kul att du lyfter!
  (Videon är det löjligaste jag sett hahaha)

  Inez 2016-05-04 14:51:16
  Svara
 • Har själv varit på en fets på Joe & the jouce i helsingborg då det endast är killarna som jobbar och sen bjuder de in tjejer. Då blandas det drickar och sups i överflöd. Vet även att det var folk som låg på toaletterna och det var allmänt svinigt. Jag kan säga att jag gick väldigt fort.

  Emelie 2016-05-04 10:08:47
  Svara
 • Jaa super kul!!

  Rebecca 2016-05-04 07:44:10
  Svara
 • JAA! grymt!

  m 2016-05-03 17:50:48
  Svara
 • Jaa kör på såna här inlägg!! Kram

  Nina 2016-05-03 17:46:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!