Amerikansk träningstrend med Fitness Collection.

Urban_Ride_Stockholm   Fitness_Collection_StockholmIMG_8841

Vilken dag! Det är röd dag, alla är lediga, solen strålar och så har jag varit och tränat? När jag vaknade i morse sa jag ”Näeee Johan, jag orkar fasen inte träna idag” och han svarar ”Jo, men det är nog skönt för dig”….. När jag har varit sjuk känner jag mig alltid lika opepp på träning och det beror väl på att jag har extremt svårt för att visa mig svag inför mig själv. Jag blir rädd för att ha tappat kondition, blir trött av att känna att jag ligger efter och att jag måste börja om från början. Men när jag väl har gett mig fan på att göra det och gjort det blir jag mer pepp än någonsin. 

Idag körde jag mitt första pass genom Fitness Collection-appen tillsammans med Julia och Mahesh. Vilket gäng! Vi testade nyöppnade Urban Ride som är en trendig träningsform på cykel, och som såklart hämtats hit från USA. Det var SÅ BALL! Även om du inte gillar cykling kan jag lova dig att du kommer att älska det här. Stort plus för att allt var så fräscht med handdukar och skönhetsprodukter från Löwengrip Care & Color. 

Urban_Ride_Stockholm

Och innan jag gick fick jag en fin rygga från gänget på Urban Ride. Tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!