Pizza på gatan & biffsallad på Nybrogatan 38

IMG_8884 IMG_8877

Världens godaste bröd <3 Ni som har ätit på Nybrogatan 38 håller nog med mig.

IMG_8853

En öl på uteservering klockan 19.00. Hej sommaren!

IMG_8856IMG_8915

Jag och min älskling <3 Livets kille!

IMG_8878

Och så den där förbannat goda biffsalladen.

IMG_8883IMG_8888IMG_8894

Jag och David <3

Happy Friday! 

Igår var det röd dag, jag var tillbaka från sjukdom, kände att livet var härligt och började dagen med ett härligt träningspass, men sedan gick det bara utför. Jag började helt plötsligt må väldigt illa, ni vet så illa att man knappt vågar lämna dörren i risk för en pizza mitt på gatan. Suck… Vi gick ändå och satte oss på Nybrogatan 38 för middag och häng med världens bästa gäng. Där käkade jag stans bästa sallad, drack ett glas vitt, glömde bort hur jag mådde och skrattade högt av alla sommarkänslor och åt roliga vänner. Tanken var att jag sedan skulle springa vidare ned till invigningen av Dramatenterassen med alla andra, men då kände jag att kroppen sa NEJ. Så nu sitter jag här igen och inte mår helt hundra.

Idag har jag gråtit över hur trött jag är på mitt mående. Måste ta tag i skiten och kolla upp vad det är för fel på mig. Jag fick ju en sådan härlig feeling av sommar igår och jag vill verkligen kunna njuta av det nu nu nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!