Soffan från MeliMeli är snart min!

Vår första möbel är beställd och det är den här magiska soffan från min Metro-kollega Amelia Widells märke Melimeli. En riktigt lyxig jäkel, men inte alls farlig i pris och ändå gjord i sammet av 100 % bomull från Italien. Nu ska bara allt annat till hela vårt hem inhandlas och igår var vi kollade på ett gustavianskt matbord och danska designerstolar. Ni ska få se och tycka till!

Melimeli_SoffaAnnars då? Det är lördag, jag mår bättre än igår och har haft en magisk dag i solen med grabbarna. Började dagen med en brakfrukost hemma hos oss och sedan har vi bara legat och glassat nere vid Norr Mälarstrand. Nu sitter jag hemma på en liten mellanlandning innan jag strax trampar in mot stan och uträttar några ärenden. Ikväll? Middag ute i sommarkvällen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!