Danska designstolar.

Som ni vet är jag och Johan på jakt efter möbler till vårt nya hem som vi snart flyttar in i, nu är det bara 5 veckor kvar (!!). Vi har bestämt oss för att köpa allt nytt vilket både är kul, svårt och dyrt, men just nu fokuserar jag bara på orden kul och svårt. Matstolar och matbord ska gå i trä och i torsdags var vi och kikade på ett par stolar som det helt klart kan sluta med att vi sätter våra kommande gäster i.

IMG_8919 (1)

Här i ett garage på Östermalm var vi och kikade vi på dem. Rummet var fyllt med danska designmöbler och jag ville typ ha allt. Ser kanske inte jättelockande ut här på bilden, men när vi väl gick fram och klämde på prylarna visade sig skönheten snabbt.

IMG_8918 (1)

Killen med garaget visade oss den här fåtöljen som jag tyckte var superfin. Vi har ju bestämt oss för att köra på Jetson-fåtöljen x 2, men jag är inte främmande för att ställa något snyggt (och lite billigare) emot.

IMG_8922

Och om vi vill kan vi be honom fixa fåtöljen i ett annat tyg och jag gillar ju den här kolafärgen i skinn.

Dansk_Designstol_Henrietta

Boom! Det var den här stolen designad av Kai Kristiansen vi var där för.

Dansk_Designstol_Henrietta

 Är den inte fin? Älskar detaljen att ryggstödet lätt vickas bakåt när man lutar ryggen mot. Bra skit lixom.

Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superfina möbler. Var hittar man garaget?

    Marie 2016-05-08 18:29:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!