Veckans schema: Eurovision, event, event och D-flex.

Henrietta_Fromholtz

Veckan är nu slut och min summering av den lär inte bli särskilt positiv på grund av alla dagars sjukdom, så vi skippar den och blickar istället framåt. Förra veckan sa jag ”årets första vårvecka”, men idag har jag nästan lust att skriva ”årets första sommarvecka”? Herregud vilket väder vi har fått njuta av och då även jag igår och idag. Det enda jobbiga med vädret har varit att jag inte har hunnit få ned sommarkläderna från vinden och har fått köra på nödlösningar som att svettas i jeans, klä mig i Johans sportbyxor samt i de enda och kortaste shortsen jag har framme i garderoben. Idag är det söndag och som vanligt sitter jag och planerar veckans alla dagar med min kalender. Så här långt har jag kommit hittills:

Måndag:
Många timmar kommer att läggas på möten och en hel del ska att beröra Wrapps framtida varumärke. Sedan tänkte jag käka lunch i solen och avsluta dagen med ett pass hos Dflex.

Tisdag:
Börjar dagen med att springa bort till Snickarbacken 7 och käka frukost med Sean och Maria från Mindmakers PR. Sedan blir det jobb innan jag drar på sommarklänningen och springer på Cubus-event och premiären av Mister French terass.

Onsdag:
Lyxlurre, Dflex och Metro Modes 6års-fest. Yej! Och jag tar med mig Johan som dejt. Ska bli kul att se hur han hanterar ett hav av bloggare.

Torsdag:
Öppen för att bli utbjuden.

Fredag:
Middag på en uteservering och chilla gärnet för att vara redo att dansa loss på lördag.

LÖÖÖÖRDAG: 
Hello Eurovision Song Contest! Fördrink, middag, Europas största folkfest och så lär väl allt avslutas lite dimmigt inne på en nattklubb med min bästa vän.

Söndag:
Möbler, träning och öppen för förslag.

Vad ska ni göra? Man vill ju typ grilla och leka sommar varje dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!