Den mönstriga scarfen.

Vårtrend_2016henrietta_fromholtz Strandvägen_1 henrietta_fromholtz

Scarfen, just nu är du min bästa vän. Piffar till vilken grå och tråkig outfit som helst och så känns det så somrigt och härligt. Jag har nu fyllt garderoben med en bra uppställning, men känner att det finns plats för några fler. Den här från Gina Tricot tänker jag hugga utan tanke, den här mönstriga skönheten från Dagmar är nästan ett måste och den rosa-gröna från Balenciaga borde jag faktiskt få unna mig efter en slitsam vår.

I skrivande stund sitter jag dock inte klädd i siderscarf utan i det senaste från Casall efter ett mördarpass hos D-Flex. Svetten rinner fortfarande och nu ska jag hugga in på min tallrik med mat från Foodora.

Later babes! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!