Brillor från Marni och ekologisk choklad från Tony´s. Nej!

Idag efter jobbet svängde jag förbi två av mina absoluta favoritställen och hittade såklart två saker som plånboken snabbt öppnade sig för.

Paradiset_Stockholm

Efter mitt möte med marketing teamet  Nordea sprang jag in i den nyöppnade ekobutiken Paradiset (igen) som bara ligger runt hörnet. Lyllo dem! Sist köpte jag smakrika grönsaker och idag blev det endast rawbollar till en fotografering för Wrapp.

Tony´s_chocolate_HenriettaTonys_chocolate

Men jäklar så nära jag var på att även slänga ned min nya favoritchoklad från Tony´s i korgen. D-Flex tillåter dock ingen choklad, så jag får spara mig till en bättre dag. Hett tips till den som vill äta något som är ännu godare än Marabou!

Solglasögon_Marni Solglasögon_2016

Och efter det fann jag dessa från Marni inne NK. Jag har redan alldeles för många solglasögon och 3 stycken av dem är nya för i år, så jag känner att det räcker. Testade och ställde dem sedan snällt tillbaka på sin plats. Plånboken tyckte att det var bäst så med tanke på att jag i sommar ska gå på hela fyra bröllop samt köpa nya möbler till mitt hem i dagarna.

Varför blir längtan efter något så mycket större när man absolut inte får?…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltså VARFÖR har jag inte varit på Paradiset än??!! Visste inte att de hade sådär många bollar att välja på t.ex.?! :O

    Kourtney 2016-05-11 10:21:12 http://www.betterwords.blogg.se
    Svara
  • Jag tycker verkligen att du har en inspirerande blogg. Du har jättebra inredningsstil och klädstil,den är liksom rolig och stilren på samma gång! Du verkar leva ett kul liv också btw!

    Elvira N 2016-05-10 22:09:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!